Základní baristický kurz s Janem Škeříkem
Vše, co se Honza naučil za barem, v jednom unikátním kurzu. Získej komplexní baristické know-how, které ti dá pevné základy i mistrovské dovednosti.
Ať už jste začátečník, nebo aspirující hvězda baru!
Přejete si pochopit základy espressa a práce s mlékem? Naučte se, jak dostat z každého šálku maximum – bez náhody a metody pokus-omyl. Kurz vás provede vším krok za krokem.
Chcete si být jistější v extrakci, ladění chuti a efektivitě práce? Kurz vám pomůže vypilovat dovednosti a zautomatizovat správné postupy.
Hledáte praktický tréninkový základ pro svůj tým? Kurz vzpruží nejen současné baristy a osvěží jim postupy, ale poslouží i jako součást onboardingu nováčků a pomůže udržet vysokou úroveň ve vašem podniku.
ÚVOD: Z plantáže do šálku
Tahák: Slovníček kávových pojmů
ESPRESSO: Jak vyladit první shot
Tahák: Extrakce kávy
CAPPUCCINO: Mějte pěnu pod kontrolou
Tahák: Milk/Coffee Ratio
BARISTICKÁ RUTINA: Efektivní Hands-On Practice
Závěrečný test
BONUS: Praktická cvičení za barem